Saturday, August 17, 2013

Poskad Raya


Nah, kak Syazana. Seperti yang dijanjikan. Sori lambat sikit. Dah berkurun lamanya hanya ilham menari di minda tetapi jari-jemari belum bersedia.

Haaa, entri ni memang khas dan istimewa untuk akak blogger baik hati yang aku dah kenal lama. Akak Syazana Story Glory. Eh, kat poskad dia kirim pun tulis macam tu. Takut gagal dikenali lah tu. ^_^

Dah lama tak merasa dapat kad raya. Tambah-tambah zaman moden globalisasi ni, makanya kad raya sudah pupus bersama Jepun yang kalah perang kepada tentera British. SMS menggantikan kad raya. Mana sama. SMS nak simpan macam mana kan.

Malangnya, poskad ni aku dapat selepas cuti raya di Johor. Poskad raya takde tarikh luput kan? 


Poskad comel kiriman kakak cantik. ^_^


Siap berpantun Kak Syazana. Teringat baca novel pendek yang akak tulis dulu. Selalu ada lirik lagu. Penulisan yang kreatif, unik, dan tersendiri.


Lelaki Dari Marikh suka sangat-sangat poskad kiriman akak. Terima kasih daun keladi. Tahun depan bagi lah lagi. Hehe. Maaf sebab tak dapat balas poskad akak. InsyaAllah tahun depan ada lah poskad khas untuk akak Story Glory. 

Majulah blogger untuk Malaysia.


2 comments:

Syazana Zainn said...

Alala so sweet of you naz :)

Thanks

^^,

M Fizan said...

@Syazana Zainn most welcome kak. thanks bagi poskad ni :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif