Saturday, April 21, 2012

Menjadi Artis Youtube

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..




Baru-baru ini aku dan dua orang rakan sekelas melakukan penggambaran untuk pembentangan satu tajuk untuk subjek Islamic Studies. Malangnya kami tidak mempunyai cukup masa untuk mempersembahkan hasil kerja kami kepada kelas memandangkan semester telah tamat dan kelas terakhir kebetulan pula bertembung dengan satu acara penting program A-Level Medicine.

Jadi aku pun upload video itu ke youtube untuk tontonan umum. Moga-moga pendidikan santai yang kami cuba sampaikan kepada saudara sesama ciptaan Allah itu diterima dengan hati yang terbuka. Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah SWT. Yang lemah itu kekhilafan kami jua.

Sudi-sudi lar korang sebar-sebarkan di mana-mana. Insya-Allah pahala yang korang dapat akan menjadi saham akhirat yang berpanjangan. Ilmu yang diamalkan, mudah-mudahan. Kalau korang nak bagi adik-adik korang tengok pun boleh. Anak saudara ke, suami ke, jirang ke. Sesuai untuk tontonan umum tanpa sebarang tapisan. Label 'U'. :)

So, kami dikira artis Youtube kan? ^_^










p peluk s : Online di syurga..


2 comments:

chemay said...

tak dapat view.
line slow.
insyaAllah akan view lepas line dah okay nnti.
:)

M Fizan said...

@chemay hehe.. kalau rajin view la.. :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif