Wednesday, December 5, 2012

Bersahaja


Sementara cuti ni, aku dah tambah beberapa feature kat blog aku ni. Kalau korang perasan lah. Hoho. Korang boleh contact dan keep in touch dengan Lelaki Dari Marikh. Cari kat sidebar.

Aku nak ubah background dan header tapi risau tak dapat yang berkenan di hati. Yang sedia ada ni sangat bermakna bagi aku. Ada rahsia tersembunyi di sebaliknya.

Korang jangan takut pulak tengok CCTV kat atas sebelah kanan tu. Hiasan semata-mata. Nanti bosan aku buang lah. Harhar.

Malam yang kelam ni, layan lagu Rossa je.


Aku bersahaja
Kamu yang luar biasa
Bukan syurga yang kupinta
Hanya secebis cinta yang terbazir di dunia

Salahkah aku?











p sepak s : Just a kiss..



Arjuna tanpa cinta,

5 comments:

nik ros said...

kalau dah bermakna tu mmg tak blh buang la..hehe

chemay said...

ok baru ingat cctv tu betul2.
terus nak bela2 rambut.
haha
:p

Syazana Zainn said...

cewahhhh berjiwang dimalam hari pulaks :p

eh eh ada tuiter la, polow-mollow jom :p

نورعيم said...

ubah design biar jd simple :)

M Fizan said...

@nik ros hehe. tak buang...

@chemay haha. makwe ni. cctv betul kat rumah. :D

@Syazana Zainn pollow sudah. ehee. jiwang ler. kita kan romantik :)

@نورعيم tak reti. huhu. nak tolong? :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif