Friday, August 19, 2011

Kala Senja Juadah Tersedia

Assalamualaikum...

Isnin lepas kelas aku di INTEC nie iaitu 12M5 telah mengadakan jamuan berbuka puasa mengikuti tradisi kelas-kelas lain yang turut melakukan perkara yang sama lebih awal.. maka kami semua bersetuju untuk makan di Restoran Pak Li di Seksyen 18, Shah Alam.. semua ini adalah kerana 10 orang jejaka idaman menghormati 15 orang dara pingitan.. Seksyen 18 berhampiran dengan Kolej Akasia iaitu kolej kediaman diorang.. kitorang berkumpul pada pukul 7.. tapi ada yang dah datang lebih awal..

Juadah sendiri2.. ramai yang order nasi ayam lemon.. itu juadah istimewa di restoran tersebut.. tapi aku order nasi putih jer.. sebab apa? Ya...... pensyarah ALCH10 (Kimia) kitorang iaitu Sir Darfizzi Derawi dengan murah hatinya telah membelanja kitorang semua.. banyak kot duit dia habiskan.. hampir RM100.. ayam golek 3 ekor (RM48), roti jala, tepung pelita dan roti john.. pergghhh.. memang terbaik lar beliau kan.. semoga Allah merahmati hidupnya... kat bawah nie lar gambar2 kenangan kitorang.. memori selamanya, 15 Ogos 2011..

Blogger Lelaki Dari Marikh di hujung gambar

Faika dan Nik

Sedap oooiiii

Kacau jer jurukamera nie.. huhu

Sajid nampak macam Mr. Bean

Woon dan Yun Xuan

Arman (pejam mata), Sajid, Azri, Mok dan David

Mok mempromosi nasi ayam lemon

Amal, Tan dan Kim

David, Woon dan Yun Xuan ceria

Lina, aku, Adib, Ehsan, Syahid

Thulasi, Niroshini dan Thivya

12M5 together we strive to thrive

Ayam golek yang percuma ^__^


Kenangan manis.. apa2 pun semuanya berjalan dengan lancar.. kecuali class rep kitorang tak datang.. dia sorang jer.. entah apa masalah Vicknesh Dev tu.. tak lengkap kelas 12M5.. selain dia, rasanya semua datang.. aku, Arman, Ehsan, Adib, David, Mok, Sajid, Syahid, Azri, Fadilla, Nik, Faika, Amal, Thulasi, Nasuha, Lina, Syuhada, Ameerah, Thivya, Woon, Kim, Yun Xuan, Tan Jing dan Niroshini.. wahhh, aku hafal semua rakan2 sekelas aku.. huhu.. isnin nie kitorang ada jamuan lagi lepas ujian Biologi.. insyaAllah akan berbuka puasa di McDonald.. can't wait for that moment.. sekian dulu.. wassalam.. :)

p/s : Menghitung hari...

2 comments:

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif