Saturday, October 15, 2011

Macam Perdana Menteri


Assalamualaikum..

Just a quick update.. hari nie aku sangat sibuk.. dari pagi sampai ke petang.. wahhh.. macam Perdana Menteri jer kan.. haha.. okey.. tak lar macam PM sangat.. beliau sibuk setiap hari.. aku? Hari nie saja.. hari nie aku terlibat sebagai AJK INTEC Charity Run dan juga AJK Bahas Kepimpinan Terbuka INTEC.. malah pada pukul 7 hingga 9 pagi, kedua-dua acara ini bertindih.. maka aku selesaikan larian amal dulu.. selepas itu, aku akan membantu pertandingan bahas sehingga ke petang..

Kalau nak diikutkan, semua nie agak memenatkan.. ditambah dengan peperiksaan akhir semester yang tinggal tiga minggu saja lagi.. tapi apa yang aku cari adalah pengalaman.. pengalaman adalah guru yang terbaik.. aku ingin mencari sesuatu yang memenatkan dan berharga.. yang penting, dapat makanan dan T-shirt percuma.. hehe.. tak sabar nak tengok Liverpool vs Manchester United malam nie.. glory glory Red Devils!!!












p/s : Off and away...

4 comments:

teha said...

wah2 ! bz mengalahkan PM !

suha said...

hai perdana menteri!(^_^)

aleen aiden said...

wuuu final exm tggal 3mggu lg.study kencang2 ok!heh~

M Fizan said...

@teha semestinya :)

@suha oh tidak !!!

@aleen aiden hehe.. insyaAllah..

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif