Friday, September 16, 2011

Satu Kejayaan



Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. aku update blog dari rumahku syurgaku nie.. bahagia rasanya.. huhu.. aku baru balik daripada reunion petang tadi.. walaupun cuma reunion kelas tingkatan 5 tahun lepas.. tapi rasa macam dah 5 tahun tak jumpa.. haha.. okey.. aku cuma kat Shah Alam.. diorang kat Kedah.. tak lar jauh mana.. masih lagi dalam Malaysia kan.. sakan kitorang makan KFC.. walaupun hanya separuh kelas dapat dikumpulkan, bagi aku ianya tetap satu kejayaan memandangkan perancangannya cuma berlangsung beberapa jam.. pagi tadi dicadangkan dan petangnya menjadi..

Separuh lagi ada hal yang tak dapat dielakkan.. mungkin kalau dirancang jauh lebih awal, reunion ini akan berjaya sejaya-jayanya.. tapi memandangkan aku sendiri balik mengejut, maka inilah hasilnya.. betapa sakannya kitorang tangkap gambar, sampai semua orang tengok.. "jakun sangat bebudak nie, agaknya tak pernah masuk KFC".. mungkin itulah persepsi diorang terhadap kitorang nie.. huhu.. segala macam aksi kitorang cuba.. orang yang makan tadi semua pandang lain macam jer.. kitorang buat tak peduli jer.. entah2 muka kitorang mungkin akan dijadikan muka WANTED dan takkan dapat masuk makan kat situ lagi.. haha..

Dan aku juga dapat tau sesuatu yang mengejutkan.. kawan aku yang kahwin bulan Februari lepas dah dapat anak berusia sebulan.. ibu muda berusia 18 tahun.. tahniah Atiqah Said.. Mohd Irfan Rizqie bin Mohd Irsyadi, semoga hadirmu membawa sinar kebahagiaan buat ibu bapamu.. tahniah sahabat.. :)













p/s : Lab report...

4 comments:

schaze zainn said...

wahhh umur 18 dah ade anak..haha

ni schaze dah 24, kawen pun belom..ekeke xP

M Fizan said...

@schaze zainn yer.. hehe.. nanti schaze kawin lar cepat2.. :D

SweetLikeWhat said...

wah memang jakun bila jumpa kawan lama kan...semua orang macam tuh :)

M Fizan said...

@SweetLikeWhat hehe.. betul2..peluang amat terhad..uhuk2

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif