Sunday, May 13, 2012

Penipuan Terhebat


Assalamualaikum.

Ekceli gambar kat atas tu nak cover malu kerana telah tersalah. Eh, bukan aku sorang tau. Semua orang melakukan kesilapan. Wahhh, bajet betul ayat tu.  Nak buat macam mana kan? Aku telah tertipu. Jangan ya Laila. Jangan terpedaya. Apa yang kau lihat semuanya dusta. Ups, TERmenyanyi.

Korang mesti pernah tengok iklan EURO 2012 kan? Mesti korang pun ingat lagu Coming Home tu Yuna nyanyi kan? Alaaaa, mengaku jer. Kita serupa. Hewhew. Dah suara serupa sangat. Aku pun cari lar dengan tekun nak download tak jumpa-jumpa mp3. 

Akhirnya jumpa bila search kat Youtube. Tapi bukan Yuna. Coming Home Part 2. Skylar Grey nyanyi. Saja-saja klik nak dengar. Eh, sebijik suara. Aku pun menelaah komen. Rupanya ramai yang sekapal dengan aku. Orang Malaysia lar yang baru jumpa video tersebut kerana iklan EURO 2012. Dan semuanya mencari lagu dendangan Yuna.

Maap bebanyak lar Langitlah Kelabu. Lelaki dari Marikh mana tahu Cik Lelangit yang nyanyi lagu tu. Dah Astro siarkan. Kusangkakan Yuna hingga ke petang, rupanya Cik Lelangit di tengah hari. Aku tertipu. -_-











p peluk s : Alaaa.. korang pun sama kan...


6 comments:

ezyra daniel said...

hehe ape laaa...
zyra ag tk tw pape ..
:D

mirmashi94 said...

eh serupa ke? hahaha. main dengar je kite. lol.

p peluk s : haha. rajin komen entry lama kite. masehh ;)

nurshamila said...

saya dah lama tau. haha *bajet

izatty fatihah said...

haha ye2 sy pn sama. siap t'kantoi dgn kwn. sy ckp bestlah suara yuna nyanyi lgu coming home tu. kwn pn dgn selamba, eh bkn skylar grey ke yg nyanyi? :D

M Fizan said...

@ezyra daniel haha. ce tengok tv :)

@mirmashi94 lol. kalau ingat yuna, salah lar tu ^^

M Fizan said...

@nurshamila haha. ayat bajet sungguh. mesti baru tau :P

@izatty fatihah ahaha. nasib baik kawan saya pun tak tau :P

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif