Monday, May 28, 2012

Sahabat

Assalamualaikum..

Semalam nak hapedet belogge. Tapi tak tau nak merapu apa. Jadi, daripada membazirkan masa merepek, aku rasa lagi baik bertenang dulu. Nafsu semata-mata nak update ni. Haha. 

Aku suka pic kat bawah ni. Srikandi sahabat baik aku buat istimewa untuk bff (best friend forever) dia. Bukan untuk aku. Hoho. Tapi shuwitttttttt. Aku pulak yang terharu.

Karya Cik Snco

Comel tak? ^_^ Laki memang tak ada nak buat macam ni. Laki kental sikit. Tak main air mata ni. Tak main jiwa-jiwa. Tapi aku bahagia ada sahabat baik. Salah sorangnya cik abang blogger yang buat gambar ni la. My bff. 

Rasa bahagia bila ada manusia yang boleh digelar sahabat. Yang sentiasa membuatkan kita kuat. Tak jemu memberi nasihat. Tak berhenti memberi semangat. Diorang lar yang buat hidup ni indah sangat. Kalau diorang tak ada, hidup ni rasa kelat. Setiap dugaan pasti berat. Mujur ada teman rapat. Sahabat aku dunia akhirat.

Maaf Cik Snco. Saya suka. Jadi saya share lar. ^_^ Best kan ada bff macam ni?











p peluk s : Nak satu....

12 comments:

Atiqah Wadiah said...

comel :)

jelah said...

btoi3...kalao nk knal diri kita, tgk pd sahabat kita...

ChEnTA LiEYza said...

waaahh..BFF... saya pun ada BFF... p now.. cm dh x serapat dulu.. 11 tahun sama2..bila dah tpisah jauh..dah cm x bhubung... sedih nyer..

nurshamila said...

nak jugak. abg bt kat sha satu camni. haha

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah sweetnyew gambar kt atas tu.. hurmmm rindu kt kwn2 ena lak...hurmmm...

dear yayah said...

I found my BFFs... I really love them, till Jannah.. in sya Allah

mirmashi94 said...

friendship memang sangat beautiful. huhu.

eh, komen ade kaitan ke takk ni? haha ;D

CikMai said...

bestnya kalau ada bff... mai takde bestfren betul2 rapat. kalau yg mesra2 saja ada la, sedihnya :'\

msredcheesecake said...

sweet sgt... sy xde bff...

M Fizan said...

@Atiqah Wadiah thanks :D

@jelah yeah....sahabat mencerminkan diri kita...

@ChEnTA LiEYza huhu... percayalah ikatan tu tetap teguh. saya dengan bff pun terpisah jarak. tapi bila jumpa kamcing macam biasa ^_^

M Fizan said...

@nurshamila haha. mintak kat blogger yang abg bagi link tu. abg tak reti :D

@✿Lady Ainaa✿ memang sweet....huhu.. rindu jumpa la kawan ena ^_^

@dear yayah insya-Allah. saya doakan. :)

M Fizan said...

@mirmashi94 ada2.. hehe. friendship memang lagi best dari couple..

@CikMai nanti ada la tu mai. insya-Allah mai dapat the best friend :)

@msredcheesecake hehe. akak mesti ada bff....

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif