Thursday, July 21, 2011

Maxis Bikin Panas

entri pilihan : Janganlah Curang..

Assalamualaikum...


Huhhh... cool down, Nazif... cool down... erggghhhh.. nak cool down macam mana????? Gambar kat atas tu bukan gambar aku.. tapi macam tu lar aku rasa nak buat saat nie.. aku tak tahu lar berapa ramai pengguna talian Maxis yang menghadapi masalah nie.. tapi apa yang berlaku sekarang nie adalah ada kad sim yang tak dapat menerima SMS dan panggilan yang masuk.. sebaliknya hantar SMS dan membuat panggilan keluar boleh pulak.. apa kejadahnya semua nie?? MAXIS!!! tolong jawab sekejap.. aku geram nie.. aku ingat aku sorang yang kena masalah nie.. rupa-rupanya si jantung hati aku pun terkena wabak-datang-mengejut nie.. baru tadi dia hantar mesej kat inbox facebook..

Jadi, konklusinya, AKU TAK TAHU APA YANG BERLAKU TAPI AKU MEMANG NAK MENGAMUK!!! huh.. sabar nazif.. sabar.............



















p/s : Moga masalah nie cepat selesai......

4 comments:

Far8 budak baik said...

tu ar..baik
x pyah guna maxis..
mmg nyampah lahhh..
mcm nk kene kutok je kn..
padahal aku pun
guna maxis gakk
ok je.sopan je..
maxis ni pilih org kot..haha

myhatiku said...

bertukar lah ke celcom..hehe
sabar ea :)

SweetLikeWhat said...

*wau terharunye entri pilihan tu..mekasih nazif...

kadang-kadang syarikat telekomunikasi nie memang suke susahkan pengguna..
geram jugak..huhu..

M Fizan said...

@Far8 budak baik haha..memang ar..maxis pilih orang.. aku rasa orang lain tak kena.. aku dan si dia jer..cis betul~

@myhatiku hehe.. sila katakan tak nak! thanks cik myhatiku :)

@SweetLikeWhat same2...akak tulis bagus, saya pun suka :)

huhu..sangat2 suka menyusahkan.. kite bakor jer~~~

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif