Friday, December 23, 2011

Angkara Bintang


Assalamualaikum..

Yer, semuanya gara-gara bintang..

Gara-gara telemovie Biar Mimpi Sampai Ke Bintang yang ditayangkan di Astro Ria pukul 9 malam tadi.. dek kerana kemanisan babak-babak ranjang Elfira Loy dengan Randy Pangalila, penuh news feed facebook aku sebaik cerita itu tamat..

Seperti biasa, lagak gadis Melayu yang tipikal mengupdate status mereka kerana terbeliak biji mata tengok laki kacak..

"Shuwiittttt lar Randy peluk Elfira tadi...."

"Kalau lar i dapat boyfie macam Randy, i buat kenduri tiga ratus malam.."

"Sumpah comel Randy.. tapi.... dia peluk Elfira.. waaaaa!!"

And the list goes on......

Aku mampu senyum jer lar baca status-status pramatang diorang nie.. hehe.. tak dinafikan aku suka babak Randy peluk Elfira.. romantis jer.. tapi.... kenapa babak macam tu jadi santapan anak-anak kecil? Nak ajar budak-budak bergomol dengan bukan muhrim ke? Hmm.. i'm wondering.. apa lar yang difikirkan oleh kanak-kanak yang innocent..

Kalau mimpi, biar sampai ke bintang.. supaya jatuhnya ke langit saja.. :)










p sayang s : Mimpi nak jadi bintang..


7 comments:

Original CikTeddy said...

bile org mlayu brlagak nk tiru drama org kafir..hmm~

zatiey said...

haha..zatiey rse crte tu macm pelik + entah pape = lawak..zatiey gelak sorang2 jer tengok crte tu..

haha..hmm..

teha said...

mujo laa aku xmnt nk tgk cite nie.. hehe

EZAD AMIR said...

Cisss...patut lah atuk aq nk kwin lg 1..ni rupanya puncanya..tpengaruh dgn cite ni..mulai hr ni aku nk cabut piring astro kt rmh atuk aq.pdn muke dia.hak3..

M Fizan said...

@Original CikTeddy tu lar.. dah macam omputeh lak main peluk-peluk..

@zatiey mengarut jer.. dah takde modal.. haha

@teha haha.. lagi bagus kalau tak tengok..

@EZAD AMIR atuk ko pun dah terpengaruh? means cerita nie teruk sangat..... haha

suha said...

dah lama xtengok tb..oh sunyinya umah sewa tnpa tb. sobs.

M Fizan said...

@suha hehe.. kesian akak.. saya kat kolej pun ada tb berkongsi.. hukhuk

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif