Saturday, December 17, 2011

Tetap Terbaik


Assalamualaikum..

Sob2.. ape daa.. mula entri dah sedih.. memang cis betul.. mana taknya kan.. hero badminton kita, Datuk Lee Chong Wei tumbang di separuh akhir BWF Super Series Finals 2011.. sangat mendukacitakan.. eh, aku patriotik okey... semangat tengok LCW main walaupun tewas..

LCW akur selepas bertarung rubber game dengan Chen Long.. aku rasa pemain China tu bernasib baik hari nie.. segala taktik dia menjadi.. tapi aku puas hati lar LCW kalah melawan.. sebab tu dia pemain nombor satu dunia..

Memang best tengok LCW melompat untuk melakukan smesy.. rugi lar korang yang terlepas.. pertahanan LCW pun kental.. segagah harimau.. cuma beberapa kesilapan mudah memakan diri.. mungkin tekanan beraksi di hadapan ribuan penyokong lawan..

Tak mengapa LCW.. kalah menang jutaan rakyat Malaysia pasti memberi sokongan padu.. LCW tetap terbaik di hati kami..











p peluk s : Jom tengok Masterchef..


3 comments:

Miss Nadya said...

Dato Lim Chong Wei tetap jd hero malaya..

EZAD AMIR said...

LCW dh x larat ko..
Sape la 6t pganti beliau...

M Fizan said...

@Miss Nadya yup2.. tetap hero di hati kita semua..

@EZAD AMIR aku lar.. takkan ko pulak.. haha

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif