Wednesday, December 28, 2011

Never So True

Assalamualaikum..

JUST FOR LAUGH (^_^)

#1 : Facebook Bukan Tempat Menangis

Memang lar status Facebook tu tanya "What's on your mind?".. tapi bukan lar dia suruh tulis karangan panjang lima kilometer.. dia cuma tanya status terbaru kita.. ada hamba Allah yang sedih bergaduh dengan boipren sampai buat esei gred A kat bahagian status tu.. kalau nak berdoa, tak payah tulis status fb.. duduk atas sejadah, berdoa pada Allah.. kalau nak menangis, sila ambil tisu tandas!


#2 : Henfon Murah Tetap Terbaik

Yang nie, aku setuju sangat.. gelak sorang-sorang baca nie tadi.. hehe.. memang tak dapat dinafikan langsung.. ini fakta.. henfon murah lebih tahan lasak.. contoh henfon lama nie adalah henfon umi aku yang masih kental bertahan sejak 2006.. contoh henfon baru pulak milik aku yang dah rosak beli tahun lepas.. mungkin tak ada masalah jika dijaga dengan baik.. tapi henfon canggih kalau jatuh, skrin pecah.. henfon lama pulak kalau jatuh, LANTAI PECAH! hahaha.. = )











p sepak s : Terbaik... boboiboy...


No comments:

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif