Sunday, December 25, 2011

Berlibur Bersama Famili

Assalamualaikum..

Jumaat lepas aku jalan-jalan bersama famili.. pergi shopping di Star Parade Alor Star.. ada lar sikit gambar kenangan nak tunjuk kat cucu.. haha..


Sampai-sampai terus cari McD.. melantak dulu.. baru ada semangat nak jenjalan kan.. maka gambar di bawah nie lar hasilnya.. air Sprite, french fries, fish o filet (wajib ada) dan double cheeseburger.. kalau ada yang kaya nak belanja Lelaki Dari Marikh, sangat dialu-alukan :)


Gambar seterusnya, dua orang adinda Lelaki Dari Marikh yang dikasihi.. yang paling kecik tu Nursyahed Natif.. ayah aku panggil dia "Comel".. sebelah kanan pulak segak dengan baju berwarna oren, Nurkhaled Nasif..


Hari tu memang sesak dengan orang yang turut jakun di hari cuti.. haha.. sesak Star Parade hari tu.. nak cari parkir pun susah.. alhamdulillah, ada rezeki.. kebetulan penghujung cuti sekolah, ramai yang berkeliaran cari barang-barang sekolah.. :)


Gambar terakhir, awek mana pulak nie.. jeles si jantung hati nanti.. huhu.. ramai couple aku tengok di sana.. pemandangan yang tidak menyenangkan bagi pemikir seperti aku.. oh, tapi gambar di bawah nie adalah satu-satunya kakak kandung aku, Nursyahida Abriza yang menuntut di UiTM Arau..



Gambar aku jer takde.. sob sob.. actually ada aku tangkap.. tapi chubby.. tak nak ah share.. nanti dah kurus baru korang boleh tengok gambar terbaru Lelaki Dari Marikh.. hahahaha.. gelak jahat.. bajet ada orang nak tengok jer.. sekian dulu memori hari Jumaat.. entri seterusnya aku story pasal memori hari Sabtu ke Pantai Merdeka.. :)











p palang s : Sakan jenjalan..

5 comments:

EZAD AMIR said...

Star parade?ktne tu?
Xpnh smpai pn..city plaza slalu la pegi..haha..
Bru aq taw ko dok kt kedah rupenya..dkat ar dgn tmpt aq.

Apik Pehe said...

haha..chubby pon chubby lah...kena gak amik gambar..haha

M Fizan said...

@EZAD AMIR pacific.. dekat jer ngan city plaza.. kat pusat bandar.. aku tau lama dah ko dok kedah..

@Apik Pehe haha.. ada snap.. segan nak upload.. huhu

suha said...

fillet o fish?yummy!my feberet..kalo g mcD itu je yg akak reti oder (^_^)

M Fizan said...

@suha eh, same lar dengan kite.... ^_^

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif