Thursday, April 18, 2013

Sayonara Part 1


Saying goodbye is never easy.

Hati rasa nak menangis. Tapi kutahankan dengan hakikat esok insyaAllah masih berpeluang bertemu dengan pensyarah memandangkan minggu ni minggu terakhir untuk kelas. Peperiksaan sebenar A-Level menanti.

Rasa sebak pula. Perpisahan itu pasti. 




With our beloved Biology lecturer, Assoc. Prof. Dr. Noraini.
We love you Prof.



With our beloved Mathematics lecturer, Mdm Mea.

Aku sebenarnya tak ada masa sangat nak kemas kini blog dengan peperiksaan A-Level semakin hampir. Tapi aku luangkan juga masa untuk bercerita tentang mereka. Pensyarah berdedikasi yang sangat aku hormati. Buat Dr. Noraini dan Mdm. Mea, kami mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih atas segala ilmu yang dicurahkan.

Tiadalah kami bisa membalas budi kalian. Moga Allah saja membalas jasa kalian dengan rahmat-Nya yang luas.

Next entry, makan-makan hari terakhir kelas. ^_^



2 comments:

auni shahira said...

serius bila dah nak exam...kerinduan terhadap lecture mmg terasa,,huhu
pepepun..gud luck ye^_^

M Fizan said...

@auni shahira tambah pulak last sem kan. huhu. thanks auni :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif