Sunday, November 11, 2012

La Tahzan

Assalamualaikum.

Eh, ada orang tu sedih lar...


Jangan tahan air mata tu. Lepaskan. Baru rasa tenang. Allah uji kita sebab Allah sayang kita. Allah nak dengar kita merintih pada Dia. Allah rindu rintihan kita. Allah kan selalu ada...


Kenapa? Tak percaya? 

Betul lar.. Serius....


Saya ada ni... meh nangis dengan saya..

Apa? Perlukan ruang?


Apa-apa hal, awak tahu nak cari saya.

Kalau saya tak boleh buat awak ceria, kita nangis sama-sama.



11 comments:

asfira aminuddin said...

haha hamboi! bagus bagus ade usaha :p

Noraim said...

better menangis di tikar sejadah dr segalanya.

insyaAllah lega seleganya :)

teha said...

ololo.. comel !

chemay said...

pakwee..
tengkiuu.
sorry tak text tak contact.
makwe need time sebenarnyaa.
sorry. :(

btw tengs for this!
terharuu.
:')

*eh ye ke entry ni untuk kite?
:P

Syazana Zainn said...

betul tu, nak nagis ni tak boleh tahan

kene bg kuar jugak baru rasa lega :D

nik ros said...

tangisan walaupun tak dpt selesaikan masalah tapi dapat melegakan :)

nurshamila said...

thanks..mmg kena dgn situation skrg

cik mun said...

btol tu..klu sedih..lpaskan je..

Ayumi Comot said...

harap2 dapat suami yang concern camni,huhu...

M Fizan said...

@asfira aminuddin haha. usaha tangga kejayaan :)

@Noraim tak salah kan nangis bersama? :)

@teha hee. thankyouu :D

M Fizan said...

@chemay most welcome makweee...
it's okay...
pakwe faham :)

jangan terharuu lagi. haha
u're most welcome :')

*yela. it's yours ^_^

@Syazana Zainn huhu, kalau tahan, sakit kat dalam. >.<

@nik ros no doubt kak :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif