Sunday, November 25, 2012

Sarapan Pagi Bersama....

Assalamualaikum.

Semalam aku pergi sarapan pagi. Aku sarapan di Jitra. Korang tau ke Jitra tu kat mana? Jitra tu di Kedah. Kedah di mana? Kedah di Jitra. Aduhh, penjelasan macam ni memang mintak pelempang. Okey, korang tak perlu tau Jitra di mana. Yang pasti Jitra ni bukan di Mekah. 

Niat aku saja nak buat entri aku ni macam ada mukadimah.Walaupun aku tak tau macam mana nak buat mukadimah. Jeng jeng jeng. Dah siap pun mukadimah aku. Harhar.

Cuba korang teka masa aku sarapan semalam, ada sape? James Bond? Tak, salah. Aku tak nak pun jumpa James Bond. Aku lar ejen 007 yang tulen, asli, original dan sebenar. Yang dalam filem tu palsu. 

Cer teka, cer teka..

Okey, masa dah tamat. Jawapannya... bapak segala rockers.


Okey, itu dia. Papa Rock kita. Malas lar aku nak perkenalkan. Kalau korang tak kenal, sila tanya pok cik Google. #PapaRock.

Aku respect dia yang langsung tak sombong. Masa dia basuh tangan, dan ternampak kitorang yang jakun tengok dia, Papa Rock siap lambai-lambai lagi. Kitorang pun apa lagi, retisss dah sporting cenggitu, memang tak tunggu lagi dah.

Serbuuu. Tangkap gambar dua tiga kali snap. Tapi tak berapa jadi. Ada sekeping ni jadi. Ayah aku tangkap gambar adik bongsu aku. Kebetulan minat diorang sama. Papa Rock lepas tangkap gambar dengan kitorang, dia pergi tengok kucing milik tuan kedai.

Dia tahu ada kucing bererti dia sudah biasa ke kedai tu. Adik aku ni pun minat kucing. Ayah aku pun segera tangkap gambar adik kesayangan aku dengan Papa Rock.

Memang best lar sarapan pagi jumpa Papa Rock. Ada sesiapa yang nak rampas title? Kau jantan, kau rockers, bak jamming.













p cium s : Thankyouu Papa Rock..


2 comments:

Nurulee said...

Sporting betul. Tk sombong langsung. hehe.

M Fizan said...

@Nurulee heheh. kalau sombong pun masuk entri :D

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif