Sunday, June 10, 2012

Gila Menggila

Assalamualaikum.
Salam sejahtera.

Hari kedua Euro 2012 baru berlalu. Kumpulan Maut. Pasukan sarat bintang ternama, Belanda dikejutkan Denmark 1-0 dalam perlawanan pembukaan Kumpulan B. Menyusul kemudiannya, pasukan pilihan yang juga dibarisi pemain handalan dunia, Jerman membenam Portugal yang dipimpin oleh Cristiano Ronaldo, juga dengan keputusan 1-0.

Undian dah gila. Keputusan pun gila.

Siapa lagi gila?


Aku dah mencecah jumlah rakan maksimum di Facebook. Bermaksud aku tak boleh sahkan mana-mana permintaan menjadi rakan lagi kerana telah mempunyai 5000 orang rakan dalam satu-satunya akaun rasmi Facebook aku.

Biasa lar. Ada yang unfriend. Jumlah rakan aku tu aku tengok setiap hari naik turun. Aku tak berapa kisah. Sekejap 4900+. Tiba-tiba 5000 lebih. Masih lagi dalam range normal.

Pagi tadi aku usha lagi. Jadi 5291. Hai Mark Zuckerberg. Jeles benar ente dengan ana. Sampai begini-gini dipermainkan. Pernahkah ente dihantar ke Palestin menentang rejim Zionis? Nanti ana hantar ente ke sana ya. 

Aku tak hairan kalau malam nanti rakan aku dah tinggal 100. Haha. Bajet Zuckerberg faham entri aku ni. Pesanan buat Zuckerberg, baca guna Google Translate.











p palang s : Cis cus cas...


7 comments:

suha said...

nak unfren la cenggini..jeles!

nurshamila said...

perghh hebakk tuh. haha

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh rmainyew kwn... org hot cewaaahhhhh... hehee.. ena ade berapa ratus je sbb ena just approve kwn2 je.. XD

M Fizan said...

@suha haha. akak jangan.....

@nurshamila haha. tak hebat pun.

@✿Lady Ainaa✿ haha. saja nak puaskan hati..

cik lala said...

amboi..
ramainyer...kira femes gaklh ni ek ;p

Hanie Dew said...

ramai nye FN friend. larat ke nak layan semua,nak follow news semua.hihihi.

M Fizan said...

@cik lala haha. femes la sangat. ni satu akaun je 5000. kalau gurl, tujuh akaun pun maximum :)

@Hanie Dew hihi. FB friend, normal la. update status, like like, poke poke. :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif