Monday, June 25, 2012

Nak Habis Dah

Assalamualaikum.

Apa yang dah nak habis? Pertama sekali cos of lar Euro 2012. Sedar tak sedar dah masuk separuh akhir. Rasa macam semalam baru mula. Okey, tak hairan pun!

Ekceli aku nak cakap pasal cuti semester. Dua bulan cuti. Sekarang dah tinggal dua minggu. Adusss, cuti nak habis dah ooi! Reaksi aku? 

What the fish?

Arggh, cuti ni tak ada apa sangat pun. Aku cuma 'bina badan'. Harhar. Rehat punya rehat punya rehat punya rehat... dey, berapa banyak rehat daaa? Tup tup dah nak masuk semester baru. Cis, aku belum puas lagi cuti ni!! u_u

Aku dah tengok jadual semester baru. Jadi apa yang aku cari? Tepat sekali tekaan korang. Aku dah sedia nak cuti semester semula bulan November nanti. Haha. Teruk betul student macam ni kan. Tapi adess, semester tiga ni ada IELTS dan MUET serentak. Headache!! SOS!!!! Mayday!!

Nanti bukak semester baru nak fikir. Ni issue report pun belum siap lagi. Adoi, adoi dan adoi lagi. Macam tak ada motif pulak entri aku kali ni. Eh, ada lar motif. Cuti aku dah nak habis ooi......

Rasa macam baru semalam aku cuti. Eh, tak. Rasa macam semalam aku masuk INTEC. Pejam celik dah nak masuk semester tiga. Aku cakap pasal masa lagi eh? Dem!

Buat korang yang baru bercuti, beware! Cuti korang akan habis jua. Haha. Buat korang yang menanti cuti, sama jugak. Cuti korang pun akan habis. Harhar. Bagi aku? Peduli apa? Kita enjoy.... ^_^










p cium s : Entri mintak penyepak.. harhar..


8 comments:

Syazana Zainn said...

huhu dah lama tak merasa cuti panjang2 -,-

i miss moment study dulu -,-'

chemay said...

at least ada lagi 2 mggu.
chemay minggu ni last cuti tauuu.
sedihhhhh.
T______T

*uishhh. sweet talker ni. babap kang! hihi :P

Eera Shera said...

betul la blom start sem dah tgk cuti yg akan dtg bila haha..sy pas ni cuti terus dah ;)

cik lala said...

hahahha..dey..cuti sdh mau hbs ka..?

sdh2lah honeymoon dgn euro tu...
sem dpn ada subject killer ke..?
keep smile..yg pntg enjoyyyyy...!!!

M Fizan said...

@Syazana Zainn nak habis study jugak... haha. cepat betul masa berlalu..

@chemay jangan la sedihh.. nanti cuti pun cepat-cepat datang lagi :D

@Eera Shera untung la dah cuti terus ;) haha. tak sabar nak cuti lagi...

M Fizan said...

@cik lala dah nak habis :(

tak mau. nak enjoy jugak dengan euro. haha. smile :)

nurshamila said...

mai nak bg penyepak.:p

tunggu cuti weekend ni, nak balik kedah. homesick sampai demam2. kesian kan?

M Fizan said...

@nurshamila try ar kalau berani. harharhar. lama-lama okey lar tu. awal-awal memang homesick :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif