Thursday, June 14, 2012

Oh Indahnya


Assalamualaikum.

Tadi kawan aku share gambar ni dekat Facebook. Aku pun macam : "Ya Allah, indahnya!".

A husband said to his wife :
"50,000 years before the sky was introduced to the sea,
Allah Azza Wa Jalla wrote down your name next to me."

Romantik kan? Shuwittttt kan? Siapa isteri kepada lelaki yang melafazkan ni mesti cair habis. Haha. Buat lelaki yang lafazkan madah cinta ni, korang memang terbaik dari ladang.

Oh, bakal isteriku! Aku mahu bisikkan ini ke telingamu. 










p palang s : Galak...

7 comments:

NiaLidia. said...

hehehe seriusly soooooo sweet. Indahnyaa cinta bila disalurkan ke jalan yg halal kan. :)

chemay said...

auwwww.
sweetnyaaaa.
nak cari bakal suami yang nak wish camtu kat chemay laaa.
hehe
:D

M Fizan said...

@nurshamila ya! nak cinta yang halal :)

@chemay hehe. semoga berjaya dalam pencarian chemay ^_^

Iffah Afeefah said...

amboi berangan

hahaha

insyaallah ade la ksmpatan nk bsik2 tu hehe

msredcheesecake said...

bercinta kerana Allah itu mmg indah...

nurshamila said...

ehem lately abg naz asik story pasal love thing ja. ada apa2 ka? haha jokes

M Fizan said...

@Iffah Afeefah haha. ameen. moga-moga begitulah hendaknya :)

@msredcheesecake indah sangat kak........^_^

@nurshamila hahaha. hanya Tuhan yang tahu.

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif