Tuesday, June 5, 2012

Selamat Ulang Tahun Sayang


Assalamualaikum.

Sila abaikan tajuk yang so shuwitttttt tu. Perkataan 'sila' digunakan sebagai permintaan dan bukan arahan. Harap maklum. Sebab tajuk tu memang cuma sipi-sipi saja berkait dengan arah tujuan entri. Cis! Mukadimah terbabas lagi dari jalan yang lurus. 

Memang selalu terbabas.

Okey, tadi bukak dashboard. Tak tau nak update apa. Tapi tangan gatal sangat. Fikir punya fikir teringat sekarang dah masuk bulan Jun. Aku ingat dah ulang tahun. Tengok sebelah kanan blog, belek entri masa silam. Rupa-rupanya Mei 2011 blog aku bernyawa semula setelah dua tahun mati.

Cis! Lewat sebulan.

Sepatutnya aku ucap ulang tahun bulan lepas. Macam mana boleh silap ni? Kes macam ni serupa lar suami ucap selamat ulang tahun kepada isterinya lewat sebulan. 

Terima kasih kepada korang yang sudi singgah membaca entri aku. Seorang blogger picisan. Menulis diari Nazif Life Story. Moga korang dapat apa yang aku cuba sampaikan. Terima kasih atas respons bermanfaat. Syukran. ^_^











p palang s : Bosan...

7 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

amboi, blog pun ade bufday.. nie memang syg sgt2 kt blog dy nie,.. hahaha... happy bufday to ur bloggy.. ^.^

Cik Yatt said...

slamat ulang tahun..ahhaa..eceli kurg fham..hee

chemay said...

selamat ulangtahun jugakk untuk blog nazif
:D

cik lala said...

ciss...kalau lewat wish kat bini sure dia merajuk..
bibir muncung sejengkal..

tp tulh lelaki dan perempuan..

ape pun slmt berbelog yea dan jgn lp kan tarikh penting dgn bakal isteri ;p

nurshamila said...

haha ingatkan anniversary apa lah tadi. fuhh. eh isteri?? perghh. haha selamat ulang tahun. keep blogging abg naz. your writing inspires me a lot. kbai. hahaa

M Fizan said...

@✿Lady Ainaa✿ haha. mesti la sayang. my wife. wahaha. thanks a lot ^.^

@Cik Yatt hee. buat2 faham jer lar ea :D

@chemay hehe. terimas daun keladi chemay ^_^

M Fizan said...

@cik lala haha. jangan kata muncung. mana tau mintak balik kampung. :D thanks cik lala. i appreciate it :)

@nurshamila thanks sha :) trimas banyak2. abg naz cuba....

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif