Thursday, June 23, 2011

Aku Bukan Nazli

Assalamualaikum.. mula2 aku rasa nak buat tak tahu jer bila ada sorang hamba Allah panggil aku Nazli.. mungkin dia tersilap.. tapi bila dah mula ramai yang terkeliru panggil aku Nazli, aku rasa macam satu keperluan nak betulkan kesilapan tu.. mungkin diorang terkeliru dengan tajuk URL blog aku nie dan membaca begini :

http://nazlifestory.blogspot.com

Jadi adakah diorang membaca tajuk URL tu sebagai Nazli Festory? hahaha.. semalaman aku gelak.. URL tu sepatutnya dibaca begini :

http://nazlifestory.blogspot.com
URL tu sebenarnya ialah Naz Life Story.. Naz adalah kependekan daripada nama aku.. nama penuh aku di MyKad ialah Muhammad NAZIF.. dan bukannya Mohamad NAZLI bin Sameon atau Siti NAZLI binti Ucop Wilcha.. hehe..

Korang tak percaya ada orang keliru? Aku tak cakap kosong..

CIK NURUL MADU :)
Thanks Cik Nurul follow saya.. tapi saya bukan Nazli.. huhu..

NURD CULLEN :)
Kemain lagi awak cakap Korea yer.. sekali salah nama daaa.. haha..

Aku terfikir dan tertanya-tanya lar.. kenapakah mereka keliru? Nie mesti kes masuk terus cari kotak jerit nie.. saudari, usha sama header aku yang romantik + jiwang karat gitu.. penat aku design siap ada tanda LELAKI DARI MARIKH lagi.. hihi.. sekali diorang skip jer header aku.. sob2.. nampak tak apa yang aku nampak dalam bulatan biru??

NAZIF Life Story.. bukan NAZLI Life Story.. hoho..

Kesimpulannya, aku bukan lar nak marah.. tak perlu mintak maaf.. aku anggap hal kecik jer.. rasa macam kelakar pulak.. kepada Cik Nurd Cullen dan Cik Nurul Madu, saya mintak maaf sebab pinjam jeritan korang di kotak jerit.. jangan sumpah2 Lelaki Dari Marikh yer.. aku bergurau jer.. aku harap tak ada orang silap dah lepas nie.. sekian dulu.. aku nak sambung gelak.. peace yaww!! wassalam..















p/s : Hahahahahahaha...

26 comments:

Bit.Shaa said...

haha..ok 1st time kt sini..
Hi NAZIF...!!!! :)

Liyana Zahim said...

Adeh.. Mokcik pon poneng.. Sng wat dash la.. Hahahaha~

M Fizan said...

@Bit.Shaa ahaaa..selamat sebab datang first time..hihi..HI BIT SHAA :)

@Liyana Zahim hahaha..malas nak taip dash tu..ahahahaha

NuRuL HoNeY said...

nazif..sory ye..fames sy kat situ..thankz sbb x marah..really appreciate that~~

Fyqa said...

haha

eh eh klo kmu xckp ni pon mgkin sy akan pggil kmu NAZLI juga ;)

echaRierie said...

hahaha..orait2..
no mistake coz 1st time dtg cni..hehe.. :D

fyna said...

hehehe.
diorg kompius tue.



jemput singgah belog fyna.
ade segmen.
:)

Cik.Tedy said...

hek2..salah masuk rumah kot..heee..=D

hana sudradjat said...

simpati dengan anda.hahaha.

sue perbs.. said...

haha.. org memg slalu tngk url.. tpi klu stakat singgh cri shoutbox bek tkyah .. huhu

Mrs.Yie said...

nazif kan?hehe..bukan nazli?

schaze zainn said...

hi nazli..
oppps ter'typo' pulak..agagaga

hi nazif :D

Scya Lollita said...

kekonpiusan melanda mereka -.-

syaza kelyza said...

hanya kerana url jek kan ada yang boleh konpius :)

cik pha said...

hahahha nazli? haha nazli-nazif jaoh jugak perbezaan huruf tu

M Fizan said...

@NuRuL HoNeY takpe nurul... saya tak marah pun.. sori femeskan awak..huhu.. jangan marah yer :)

@Fyqa huhu.. sebab tu saya buat entri nie.. untuk elakkan kekeliruan lagi..haha.. :)

@echaRierie hehe.. take note yer.. no mistake even bpe juta kali datang lagi lepas nie ^_^

M Fizan said...

@fyna a'ah.. diorang konfius jer.. hehehe..

thanks jemput.. nanti saya tengok..:)

@Cik.Tedy heee..tak lar.. diorang keliru jer.. rumah betul da masuk.. hehe.. :D

@hana sudradjat isk3.. sadis kan saya..hahahaha

CikFF said...

haha... tulah kamu.. :P

M Fizan said...

@sue perbs.. huhu.. diorang bukan lar singgah cari shoutbox jer.. tapi silap menterjemah url.. hihi..

@Mrs.Yie bukan2.. nazif only.. now and forever.. ^_^

@schaze zainn haha..awak jangan typo2 di sini... :P

hi schaze :)

M Fizan said...

@Scya Lollita hoho..yup2..kesian....:)

@syaza kelyza hehe.. penangan url.. boleh buat tajuk entri baru tu.. hoho.. :D

@cik pha huhu.. jauh.. tapi dalam kekeliruan, apa saja boleh berlaku.. hihihi ^_^

Wanie said...

hahaha..tsalah pham tu..

hai nazif :)
first time dtg sini..heee
folo u tooo ^^

M Fizan said...

@CikFF saya tidak bersalah..huhu...apakah dosa saya? sob2

@Wanie hai wanie.. thanks follow on your first visit.. heeee ;)

yup2..diorang just salah faham..saya tau diorang tak sengaja.. ^_^

munirah said...

aah la.. kalo org yg jenis terus bace url blog tu kompem sesat salah bace name.. hehe

M Fizan said...

@munirah hehe.. kadang2 tersilap..kita nie manusia biasa kan.... :)

suha said...

nazli bin nazif..ok pe wat nme anak nnti,dh ade idea hahaha (^_^)

M Fizan said...

@suhahaha..tak nak lar..nazli tu kampung sangat..haha

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif