Wednesday, June 1, 2011

Blogger Baru Bernafas

Entri enjoy suka suki..

Assalamualaikum w.b.t... :) alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi.. hari nie genap lar sebulan.. apa yg sebulan tu? hehe.. semangat gila2 nie.. meh nak kongsi dengan korang semua.. tepat jam 12 malam tadi maka rasmilah blog A Guy From Mars milik mutlak aku nie dah berusia sebulan.. wahhh.. blog aku nie bayi baru lahir lar.. hoho..

Korang tak percaya ke? Tengok lar sendiri kat blog archive tu.. memang blog nie dicipta pada 2009.. tapi blog nie terkorban dalam nahas siber [tipu! tipu!] dan mangkat selama dua tahun.. sob2.. tanggal 1 Mei 2011, blog Nazif Life Story dilahirkan semula ke alam blogger.. syukur alhamdulillah.. sekarang aku ada 52 entri untuk tahun nie saja.. atau lebih tepat, bulan Mei saja.. purata lebih daripada satu entri setiap hari.. huhu.. rajin gila aku update blog setiap hari.. blogger aktif nie.. kui kui..


Alhamdulillah.. dalam masa sebulan, follower pun dah 607 malam tadi.. 1 Mei lepas ada kurang daripada 10 orang.. okey lar tu kan? Aku bukan blogger femes macam Cik Elia Jejari Runcing, Abang Ben, Cik Epal Hijau dan akak Irine Nadia.. ada blogger panggil follower diorang Geng Epal, Geng Hantu, Stalker, Peminat Setia.. tapi aku lagi suka panggil korang semua Sahabat Selamanya.. suka tak? :) syukur lar.. nie semua berkat usaha aku blogwalking dan promote blog.. thanks so much kepada yg sudi singgah dan follow blog aku yg tak seberapa nie dengan baik hati.. korang memang terbaik... special credit to Amalina Athman, ex-classmate aku yg banyak bagi tunjuk ajar.. syukran~

Thanks a lot jugak untuk Kak Suha Gojes dan Cik Intan Lilypelangi yg rajin datang singgah dan komen entri aku.. tengok.. diorang dihargai.. aku mengenang budi lar... huhu.. kepada semua pembaca, rajin2 lar singgah dan komen entri baru aku tiap2 hari.. tak rugi.. aku senang hati nak balas jasa baik korang sambil komen2 dan follow2.. hehe..

Eh, eh.. dah panjang sangat aku membebel.. haha.. cukup lar bebelan aku untuk kali nie setakat nie saja.. sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kepada pelawat setia dan pengkritik tegar serta sahabat blogger yg datang follow dengan hati yg suci dan mulia.. :D majulah blogger untuk negara.. jumpa lagi dalam entri akan datang.. sekian, wassalam~















p/s : Syukur alhamdulillah...

16 comments:

lilypelangi said...

haha . terima kasih la pameskan sy ye . suka3 . ahaa . tape, kita sme2 komen entri kan . baru best :D

suha said...

erk ade gak credit tok akak ye(^_^)ni yg nak nangeh keharuan neh hikhik

Anyyss Shuhaimi said...

blog ni mati hidup semula ek.. :)

Azroy Kassim said...

Rajinlah juga mengomen blog lain yer.

M Fizan said...

@lilypelangi haha..sesame..a'ah..win-win..huhu :D

@suha hikhik..nangeh lar..bkn sng sy nk bg kredit :D

@Anyyss Shuhaimi a'ah..hidup smula sbulan dah :D

@Azroy Kassim rajin sesgt.. :D

suha said...

hehe tq (^_^)
erk roy pkwe ku pon dtg menkomen gak ke?hikhik

Luq At Your Words™ said...

peh hebat ar, kalah aku. cuba bagi tips sikit..
hehe

M Fizan said...

@suha sesame ^_^
a'ah..pkwe akak dtg dri blog akak lar :D

@Luq At Your Words™ hehe..tips? kne rjin blogwalking + promote blog..muka kna tebal mcm salesman..hahaha

Ini Kisah Tia said...

tak jadi blogger tegar takpe . just jangan biarkan bersawang ;)

Kan Dah Makan Penampar

Luq At Your Words™ said...

aku mlas nk promote ni, promotekan utk aku? haha

M Fizan said...

@Ini Kisah Tia eh, tegar teruk nie~ hehe

@Luq At Your Words™ haha..bleh2..dua jam singgit~ :D

Luq At Your Words™ said...

utk kwn2 lma + senior xkn xleh murah lagi..haha

M Fizan said...

@Luq At Your Words™ haha..oke2..hrga kwn2..FOC..free of charge :)

Luq At Your Words™ said...

hehe..thanks!

nur amalina athman said...

aru perasan kewujudan entyr nie..
thanks backlink nama aku kat situ..:)

M Fizan said...

@nur amalina athman teruk ar makcik.....huhu

sesama....:)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif