Monday, June 20, 2011

Blogger Bertuah #2

Salam.. wee.. hari nie siri kedua Blogger Bertuah diteruskan lagi selepas dimulakan.. jadi aku nak rebiu blog diorang nie.. kalau korang semua nak aku rebiu blog, mungkin akan ada siri baru ataupun segmen.. hihi.. kalau ada cadangan, aku akan pertimbangkan.. jadi mari kita terjah follower2 dengan nombor bertuah nie..

FOLLOWER KE-999
Aleena Annelis

Erk? Aku gagal menemui pautan blog beliau.. jadi jika cik Aleena (dalam bulatan merah) ternampak entri nie ataupun rakan2 blogger kenal dia, maklumkan pada saya..

FOLLOWER KE-1000
waNi 149

Erk? Juga gagal aku temui pautan blog dia.. jika cik waNi 149 (dalam bulatan biru) ternampak entri nie, sila lapor diri di kotak jerit.. tak dapat saya nak merebiu kalau macam nie.. huhu..

FOLLOWER KE-1001
Bunga.cinta

Heee.. tahniah kepada cik bunga.cinta sebab dapat jadi follower 1001 malam.. huhu.. blogger nie student mechanical.. kalau tengok blog dia, gelap macam kepekatan malam.. weee.. semua okey.. widget follower kat atas.. kotak jerit boleh tekan bunga kat tepi sebelah kanan.. komen ada pop-up window.. cun2.. korang terjah lar yer.. follower dia sekarang 127.. mari kita meramaikan sahabat..:)

FOLLOWER KE-1010
The Jumbo Blog

Weee.. tahniah kepada cik tushiii kerana menjadi follower dengan nombor cantik 1010.. double ten.. kih2.. mungkin dia minat anak gajah.. huu.. blog dia putih suci.. tapi nak komen kena bukak new window.. kalau buat pop-up window mungkin lagi baik.. MUNGKIN.. huhu.. dan kalau word verification untuk komen dapat dinyahaktif pun bagus.. agak sukar nak komen.. ini cuma cadangan saja.. huhu.. widget follower kalau dinaikkan ke atas sikit mungkin memudahkan orang lain untuk jumpa.. sekarang follower cik tushii ada 100.. mari kita beramai2 terjah blog cik tushii untuk blogwalking malam.. :)

FOLLOWER KE-1100
Mr. AnOnymOUs

Tahniah Mr. Anon sebab dapat jadi follower ke-1100 blog picisan A Guy From Mars nie.. blogger Mr. Anon nie pelajar UIAM.. blog beliau berwarna kelabu asap.. hehe.. widget follower ada di atas sekali bawah header.. bagus2.. kotak jerit boleh timbul lepas tekan kat sebelah kanan.. nak komen pulak keluar pop-up window.. nampaknya telah berguru dengan baik di Gua Blogger Otai.. hihi.. tahniah2.. rajin jugak buat segmen.. jadi tunggu apa lagi?? Mari terjah blog Mr. Anon yang sekarang ada 290 followers.. mari kita beramai-ramai ke sana.. :)















p/s : Tahniah semuanya ^_^

11 comments:

tushii said...

haha.thanks dude. :) saya budak baru belajar.insyaallah kan di naik taraf lagi. :)

adwafarahin said...

tahniah sume!

M Fizan said...

@tushii no biggie.. haha..semoga maju jaya..keep blogging sis :)

@adwafarahin saya jawab "tenkiu2" bagi pihak mereka :)

Adam Roslan said...

Tahniah :)

www.adamroslan.com

SoLy SoLicious said...

wah..dh capai followers ribuan..tahniah,..sy dtg follow kamu :)

Mr AnOnymOUs said...

assalamualaikum...waa first time dpt appreciation nie:) tengs...i'm going 2 da mars:)

Liyana Zahim said...

Nak jugak nak jugak!! Yg pirst tu lau tak jmpe ganti ngan sy okeh? Hahahahaha~

M Fizan said...

@Adam Roslan thanks ^_^

@SoLy SoLicious hehe..thanks a lot :)

M Fizan said...

@Mr AnOnymOUswaalaikumussalam....tahniah sekali lagi :) u r welcome..come to my planet : MARS ^_^

@Liyana Zahim mana boleh cam gitu cik novelis ooi...hehehe..

nanti saya buat segmen atau siri rebiu lain okey?? ^_^

suha said...

pheeewwiiit..hot nye die (^_^)

M Fizan said...

@suha tak lar..sifu ben tak follow pun.. huhu ^_^

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif