Saturday, June 18, 2011

Segmen BlogList Abgteror | Tanah Tumpah Darahku


Salam sejahtera... wuhuuu.. semalam tersampai ke blog abgteror dan rasa nak join bloglist beliau.. sebab tengok kemain banyak lagi dalam list tu.. tak kira.. nak join jugak.. haha.. segmen nie dah berusia sebulan pun.. tapi tak ada tarikh tutup.. jadi kepada yang belum turut serta lagi tu, sila lar merajinkan tangan anda untuk join Segmen Bloglist Abgteror : Tanah Tumpah Darahku..

Cara yang amat mudah.. tak perlu tag orang segala bagai.. kita jawab empat soalan mudah.. jeng jeng jeng..

1. Di mana anda dilahirkan?
Hospital Memorial St. Joseph, Murphysboro, Illinois, Amerika Syarikat.. :)

2. Di mana anda dibesarkan?
Sintok, Kedah.. :)

3. Negeri pilihan untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist
Semestinya KEDAH DARUL AMAN.. :)

4. Ceritakan sedikit sebab memilih negeri tersebut
Kerana Kedah ialah negeri saya dibesarkan.. tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat bermain.. :)













p/s : Berjiwa Malaysia...

19 comments:

Ini Kisah Tia said...

hah ? biar betul tempat dilahirkan tuuuu ?? huhuh :)

Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

ABU said...

join la bloglist aku jugak hehehehe

Far8 budak baik said...

aku akan
doakn kau terus
dpt blog list tu..
=)

[sutera kasih] said...

wow..anak amerika berjiwa malaysia..satu malaysia !! :)

Arpiiz said...

hmm, buat bloglist pun kena jawab soalan ye..hehe

yaya_flanella said...

aha. suka ayat nombor 4 tu. hihi

raihana said...

anak amerika berjiwa malaysia?
hmmm

apik pehe said...

huhu..join mari join

M Fizan said...

@Ini Kisah Tia huhu..apa pulak menipunya...betul lar tu...:)

@ABU hehe..mana2? meh nak join......

@Far8 budak baik hehe..thanks a lot.. :)

M Fizan said...

@[sutera kasih] hee..yup2..malaysia di mana saja..:)

@Arpiiz hehe..nape? bloglist mana tak buat apa2? Meh nak join...:D

@yaya_flanella heee...tenkiu2..sangat terharu..nak nangeh....:)

M Fizan said...

@raihana uhuu..apakah salah ayat itu??

@apik pehe join2..apik ada bloglist? meh nak join..hehe

alif haris said...

woahh lahir kt oversea ek ?/ untung lar .. hehe

niena shopping2u said...

semoga berjaya =.='

ABU said...

hahaha..
aku dah masukkan blog ko dlm bloglist aku tq..:)

suha said...

salah pepatah tu
ni yg betol :

tempat kentut lg kan dikenang,ini kan pula tempat berak (^_^)

erk nape lahir kt amerika?

Anyyss Shuhaimi said...

macam best je ni..nak join ke x??hmm....:)

zureen said...

abgteror best! ;p

M Fizan said...

@alif haris hehe..apa yang untungnya? lahir jer kat sana..tak best pun..haha..

@niena shopping2u thanks :)

@ABU heee..tenkiu2 :)

M Fizan said...

@suha haha..pepatah akak sangatlah teruk...:P

emm..nak buat macam mana..masa tu mak sambung belajar kat sana :)

@Anyyss Shuhaimi huhu..up to u..join pun tak rugi apa2 :)

@zureen haha..saya lagi best tau!! haha

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif