Wednesday, June 15, 2011

Blogger Bertuah #1

Assalamualaikum.. yeay... inilah siri pertama blogger bertuah.. kenapa diorang bertuah? Heheh.. ada lar sebab diorang nie bertuah.. kadang2 tak perlu sebab kita nie perlu berasa bertuah.. kerana apabila diberi peluang untuk hidup saja sememangnya kita bertuah.. oleh itu kita harus sentiasa bersyukur kerana masih bernafas.. setakat itu saja dulu ya sesi mendidik moral bersama A Guy From Mars.. huhu.. meh kita tengok 3 blogger bertuah hari nie.. check it out!!

Tak sah lar kalau Akak Katak aku tak tersenarai..
SUHA SIMPLE LIFE

Tahniah kepada Cik Suha Simple kerana telah berjaya ditemuramah oleh wartawan ghaib.. hehe.. riang ria kakak aku sorang nie lepas entri beliau menjadi entri pilihan Abang Ben.. kalau belum baca, sila baca.. entri WAJIB BACA tu.. berganda-ganda keseronokan Kak Suha lepas blog beliau diikuti oleh Sifu Ben kesayangan beliau.. huhu.. tahniah akak.. sebelum Sifu Ben tahu blog akak, saya memang tertarik dengan gaya penulisan akak.. walaupun merapu, olahan isi menarik segempak tajuknya membuatkan akak masuk bloglist saya paling awal.. hehe.. akak dah fofular , jangan lupa saya ^_^

Follower Nazif Life Story yang ke-888
THE SHADOW OF NANA SARINA

Blogger dari Sabah nie bertuah lar kerana berjaya mendapatkan nombor giliran 888.. tahniah2.. orang Cina sangat suka ini nombor... kenapakah? Mereka kata kaya kaya kaya.. hehe.. dah masuk blog beliau terus lar tekan widget follower yang di bawah header tu.. sama2 lar kita membantu blogger lain.. huhu.. sekarang follower beliau dah 476.. yang baik hati tu bolehlah menambah jumlah.. dah singgah tu tak sah lar kalau tak komen entri sekali kan.. rajinkan tangan anda ya... ^_^

Follower A Guy From Mars yang ke-900
LAGENDA BUDAK BAIK

Haaa.. marilah kita beramai-ramai secara berjemaahnya ke blog beliau.. tahniah kepada beliau kerana mendapat nombor bertuah 900.. bukan senang.. aku dah merantau ceruk blog.. tak pernah lagi dapat nombor nie.. hehe.. follower dia sekarang 23.. jadi marilah kita membantu sesama blogger.. alang2 dah singgah tu, jerit2 lar kat kotak jerit dan komen lar entri sekali.. jangan malas2.. tak baik untuk kesihatan.. ^_^















p/s : Siri seterusnya bila ada nombor cantik.. :)

21 comments:

nelly said...

bertuah !
:)

SheyPull said...

folow blk...
blog saye bertuah x?


JOM singgah blog saya nak... Wordless Wednesday #2 daa....

Arpiiz said...

ye2, nak singgah lah ni..hhe

suha said...

tergelak bace,awk ni ade2 je ek (^_^)

time kasih sbb mmbenarkn blog akak mnjadi blog pertama yg menodai bloglist awk hehehe ekceli tak sgka ngan penerimaan bloggers laen..akak merapu je,yang pasti hentam dengan yakin hahahahaha

terharu..sob3..nangeh..nnti dtg s.alam,sile blnje akak (^_^)

Anyyss Shuhaimi said...

wah,ramainya follower dia.. :)

M Fizan said...

@nelly huhu..mungkin...:)

@SheyPull mungkin..mari kita lihat siapa yang kena !! :D

@Arpiiz hehe..tengok2 lar blog diorang..rajin2 lar follow :)

M Fizan said...

@suha hehe..sesame akak..sebab keyakinan akak merapu tu lar saya suka baca blog akak..wahaha..

sila nangeh terharu ya..nanti datang shah alam, akak lar kena belanja saya ^_^

@Anyyss Shuhaimi tak lar ramai sangat....baru belajar..huhu

~NajiLaA~ said...

mmg bertuah kot!wahhh~~~bestnye.huhu

shopping2u said...

anda dipilih utk menerima hadiah dri sy sila ke sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/blog-yang-menerima-hadiah-dari-saya.html

KinosKoko said...

yeah yeah..hahaha..thanx ek promote..

apik pehe said...

hehe..begitu cepat follower ko naik yer..hehehe..

mek katak?macam penah dengar.ehehhe

lilypelangi said...

untunglah mereka jadi follower bertuah . intan tak ley ker?

M Fizan said...

@~NajiLaA~ huhu..diorang lar bertuah..saya picisan macam nie lar..kuang3

@shopping2u thanks miss shopping2u .. you are very2 kind ^_^

@KinosKoko haha..u're welcome..tahniah2..:)

M Fizan said...

@apik pehe ada lar sikit..kalau tak bw, memang keras kaku lar tak bertambah..hehe

mek katak tu kan awek apik?? heheh

@lilypelangi hehe..boleh2..jangan risau...nanti nama intan naik lagi..jeng jeng jeng..tunggu dan lihat yer :D

Mawar Berduri said...

aku follower ke berapa nie.. hehe...

*aku follow sebab aku suka entri kamu.. :)

Ini Kisah Tia said...

jom terjah :)

Blogger/Follower Pilihan Tia - 2

M Fizan said...

@Mawar Berduri hehe..tidak dapat dipastikan..:D

*betul ke? thanks so much..entri yang mana tu? hehe..:)

@Ini Kisah Tia oraitttt...terjah!!!

A retarded kitty said...

jom serang!
kekeke

M Fizan said...

@A retarded kitty hehe..serang, serang, serang!!!

fyna said...

888?
bertuah.hehehe.




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

M Fizan said...

@fyna hehe..cantik kan 888 tu? :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif