Saturday, June 25, 2011

Segmen Nak Tau Rahsia Tak?

[entri segmen.. scroll down untuk entri maut..]

Assalamualaikum.. well.. malam nie aku join segmen lagi.. macam yang aku pernah cakap.. kalau nak tarik aku join segmen, pastikan syarat mudah jer.. aku tak suka rumit2.. tambah2 dengan butang "HATE" fb yang aku benci kuasa tiga puluh sembilan ratus.. haha.. nak shawl contest lar, photo contest lar.. okey2, cukup setakat tu.. aku nak ajak korang join satu segmen.. takde paksaan.. nak join pun bagus jugak.. sebab mudah jer segmen nie..

Sila klik banner dengan gelojohnya untuk join sama.. hihi..

Syarat-syarat :
1. Buat entri tajuk "Nak Tau Rahsia Tak?"
2. Letak banner dan link kan ke entri tu..
3. Pilih status di entri tersebut.. (nak tau, sila baca sendiri..^_^)
4. Beri sebab yang simple..
5. Tinggalkan link entri di bahagian komen..

Okey.. cik Myhatiku, saya pilih bloglist "Saya Gula-Gula Kapas" sebab saya suka sangat bantu-membantu sesama blogger.. bukan susah pun kan.. kita ramaikan sahabat..

Jom terjah cik myhatiku laju-laju! ^_^
















p/s : Tak suka kerumitan.. hoho..

11 comments:

myhatiku said...

kuasa tiga puluh sembilan ratus?haha..lawak:D*gelak guling2..
mekasih sgt join..sgt supporting:)
nyway,u'r the 1st jejaka gula2 kapas..tq:D

niena shopping2u said...

raja segmen hehehehe

lilypelangi said...

tak beberapa paham la . huhu

apik pehe said...

hahaa.wat simple2 sudaa

Hans said...

walaweh
macam2 segmen skrg yer
meriah dunia blog

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

M Fizan said...

@niena shopping2u hehehe..takde lar akak.. :)

@lilypelangi huhuhu..tengok kat link segmen lar...:D

@apik pehe haha..payah2 malas nak masuk :D

@Hans haha..semua nak promote..ok lar..aku join kalau senang :)

M Fizan said...

@myhatiku hihi..no biggie..saya memang supportive :)

thanks gelak guling2..haha

:)

Shalina Samsudin said...

hehe ! nak gelak guling2 gak la..HAHAHA

dyg said...

hahaha.,untung2 artis tu kenal korang.,ni x, tau nama pn tdk

suha said...

gula2 kapas???auwwwwww (^_^)

M Fizan said...

@Shalina Samsudin haha..nape plak dah??

@dyg haaaa..nie silap entri dah nie..haha

@suha haha..akak jangan fikir bukan2 :P

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif