Thursday, June 23, 2011

Cadangan Rebiu Blog


Assalamualaikum.. malam2 nie aku nak update ringkas jer... tempoh hari aku ada buat segmen rebiu Blogger Bertuah untuk follower2 dengan nombor bertuah yang unik.. ramai yang beri respons positif dan nak aku rebiu blog diorang jugak.. aku tak reti nak cakap "TIDAK" kat orang.. aku kan baik.. haha.. okey, tu perasan sorang2 jer.. sebelum aku merepek lagi panjang, aku nak umumkan tujuan aku buat entri nie.. aku nak mintak cadangan korang2 yang baik hati dan segak2 belaka.. macam mana korang nak aku adakan segmen nie? Terhad kepada berapa orang? Tak mampu lar aku nak rebiu semua follower aku.. huhu..

Sila berikan cadangan yang bernas yer.. kat sini tak ada siapa yang betul dan salah.. bukan soalan objektif.. cuma aku nak tengok imaginasi dan fantasi korang.. hihi..

Haaa.. korang boleh terjah Cik Normala..
Dia promote aku kat SINI.. thanks Cik Normala.. ^_^

Header Cik Normala dan cik abang sayang..

Bukan aku nak suruh korang promote aku.. hehe.. moralnya, buat baik dibalas baik kan.. sila lar terjah Cik Normala sekarang.. follower beliau sekarang 201.. jom lar kita tambah kawan.. tunggu apa lagi?? :)

Jangan lupa tinggalkan cadangan korang untuk segmen aku di ruangan komen..
wassalam..
















p/s : Menaip sambil tengok bola Malaysia vs Lubnan..


12 comments:

syaza kelyza said...

bagus la awak ni :)

apik pehe said...

hehehe..comel..naseb bek ado gewe doh..hehehe

M Fizan said...

@syaza kelyza hu..takde lar..mana bagus pun..thanks.. :)

@apik pehe hehe..apik....pandai nie..jangan nakal2..gf mngamuk nanti..haha

lilypelangi said...

rajinnye awk buat semua nie . bagus2! :)

niena shopping2u said...

:)
moga adik menjadi seorg blogger yg berjaya :)

SweetLikeWhat said...

gud :D

normala_ali said...

wah terharu giler.. heheheheh.... terharu2 nie... mekasih ye.... jom tambah follower lagi.. (^_^)

Axieana Yumi Life said...

good job...
klu kte bek dgn org akn dibls dgn kebaikan jg...

M Fizan said...

@lilypelangi huhu..tenkiu2.. :)

@niena shopping2u :)
thanks akak :)

@SweetLikeWhat huu..thanx ^_^

M Fizan said...

@normala_ali hehehe..thanks sebab promote saya..:D

sama2..jom tambah follower ^_^

@Axieana Yumi Life huhu..betul2..thanks :)

suha said...

glemer gitu hehehe (^_^)

M Fizan said...

@suha hehe..entah lar dapat sambutan ke tak..:D

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif