Friday, May 6, 2011

Juvana Episod 2

Salam sejahtera buat semua pembaca sekalian..
Entri nie dibuat saja2 nak bagi korang tengok citer favourite aku..
Aku rasa ramai yg suka citer nie kan kan...[betul tak?]
Nie episode 2...episode 1 korang boleh carik kat atuk youtube.com..
Aku post video nie nak bagi sesiapa yang terlepas tengok jer lar..
Ataupun yg dah tengok tapi belum puas..hehe..
Nanti korang boleh cakap macam Yus Jambu ML..baru aku puas (3x)..



Zahiril memang blur giler dalam video nie..
Tahniah tunang Shera Ayob nie..i like your acting..
puji2 sikit..nanti Kak Pora, Nas Ahmad dan krew melodi datang terjah pulak..
ups..haha..




Aku memang benci gila [hate3] tengok Botak berlakon~
Salute lar Botak..lakonan kau terbaik..
macam mana aku kata terbaik?
Sebab aku meluat + menyampah + tak suka kau Botak..hahaha..




Mula2 kemunculan Apek dalam cerita nie..[rujuk Episod 1]
Aku cakap kerek lar mamat tu..
Tapi bila dia selamatkan hero dalam part 3 nie...
Aku suka lar tengok kau Apek...[watak kau jer~]
Walaupun kau kecut perut dengan Botak tue..
Tapi kau berlagak taiko demi menyelamat..haha..



Tue lar serba sedikit tentang Episod 2...
actually aku tak cerita pun rumusan episod nie..
korang kena lar tengok sendiri yer..layannnn...hehe..







p/s : Nak pergi Gurun esok...oyeah~~~


5 comments:

CIk Qaseh Adriane said...

salam...dtg jenguk nazif pulak..sama la, minat juvana..best gile....niya follow nazif

apik pehe said...

sori sbb apik takleh nk bukak video..hehe..tenet x larat

M Fizan said...

@CIk Qaseh Adriane wsalam..thx niya sudi jenguk nazif..hehe..juvana mmg best kan..trimas niya~

@apik pehe takpe..kat tv3 ada, hari isnin..9 mlm..hehe

Aslaha said...

Dearest Nazif,
It's not easy to get to your level, and of course you made all people around you proud to have you.

But, all I see in you is only the beauty that no one can hold it other than u~ I'm happy for you, far more happier for myself...

:) Have a save journey Naz :: Guy from Mars!

M Fizan said...

@Aslaha yes dearest As, thanks for proud of me :)

Thanks for happy for me too ^_^

And thanks so much for wish me have a safe journey..i am safe now..thanks As :: Lady of Waruna ;D

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif