Wednesday, May 4, 2011

Siapa Menang ?

Bismillahirrahmanirrahim..salam sejahtera...
wuargghhh....ngantuk sungguh rasanya...
Aku tido lewat malam tadi..sembang ngan kakak & adik sampai 1am..
3am pulak bangun tengok UCL Barca vs Real..
Lepas tu tak tido dah sampai sekarang...

Tapi sebab fanatik sangat ngan Red Devils, aku nak siapkan entri nie..hehe..
Oke..kepada fans Red Devils..nie info sikit tentang match ngan Schalke 04..
Semua mesti tahu ManU akan lawan Chelsea weekend nie..
So, Fergie akan senaraikan beberapa pemain simpanan..
Jangan pandang rendah..diorang still top player...

Boleh saksikan dari kiri : Berbatov, Owen, Scholes, Fletcher..
Pemain simpanan ManU yg utama..semua world class..
Diorang bukan tak hebat..tapi ada yg lebih hebat..haha..
Memandangkan Chelsea menanti hujung minggu nie..
Beberapa pemain utama akan direhatkan..
Dan diorang nie mungkin dapat masa bermain awal pagi esok...

Ahaaa...nie pulak ayam tambatan ManU..
Xavi (Barcelona) anggap dia nie layak main dengan team beliau..=D
Memandangkan ManU mendahului 2-0 secara agregat..
Bermain pulak di kubu kuat ManU..
Kemungkinan besar Rooney akan direhatkan..


Haaa...nie pulak siapa??
Nie lar bintang pujaan Schalke 04..
Kuda tua yg berpengalaman..
Masih tajam dan pintar macam zaman gemilang di Real Madrid..
Mungkin akan memberi sedikit ancaman..

Macam mana sekalipun, ManU lebih berpeluang cerah..
Mendahului secara agregat dan bermain di laman sendiri..
Jangan lupa saksikan di Astro ESPN, channel 812..
2.45am, 5/5/2011 (Khamis)
Live dari Old Trafford..
Ramalan aku :: ManU menang 2-1..

Jumpa lagi di entri akan datang ! :)



p/s : Ngantuk teramat sangat...masa untuk tido....zZzZzZz...

No comments:

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif