Wednesday, May 25, 2011

Juvana Episode 5

credit to : Azfar89

Ahaa..salam mesra..apa mimpi aku update entri pagi2 buta nie? Aku bukan kelawar..haha..aku sedang teman si jantung hati study untuk mid-year exam..so aku pun rasa nak kongsi lar kisah Juvana minggu ke-5 nie..kepada yg dah tengok, tengok lar lagi dan lagi bagi puas dan rasa nak termuntah tengok muka Botak..hehe..kepada yg belum tengok, sila lar sempatkan diri anda untuk tengok episode minggu nie..episode kali nie banyak berkisar di luar kawasan sekolah semasa house captain di Sekolah Wira Bakti dibenarkan outing..

Meh tengok meh~

Bersambung dari minggu lepas ketika Daim cuba membunuh diri..dia dibawa ke klinik..Botak mendapat kebenaran untuk outing..Fit yg ketagih pil hampir dibelasah ketika meminta Botak membelikannya 'barang' tu..tapi Apek selamatkan Fit....Daim pulak cuba lari dari klinik..


Botak tak bawak kawan2 regular untuk outing kali nie..dia bawak Fit, Panjang dan Apek sebab nak beli pil dan kenakan Cikgu Zakiah..Daim jumpa Komeng semula kat klinik tu..Apek dan Fit pulak cuba bermacam2 idea untuk alihkan perhatian cikgu dalam cubaan nak beli jugak pil khayal tu..Botak cuma tengok dari jauh..sementara Cikgu Zakiah jumpa Daim yg cuba larikan diri..Fit buat sesuatu yg tak diduga.......


Cikgu yg bawak diorang outing terpaksa cari Fit dan Botak yg disangka hilang..Botak pulak belasah kawan Fit yg cuba larikan duit tanpa bagi 'barang'..Daim gagal dalam cubaan melarikan diri...Botak dan Fit kembali dengan muka tak bersalah langsung..betul2 licik..haha..sambil tu Daim kena ceramah dengan Cikgu Zakiah..dan.....apa jadi pada Fit? tengok lar kat bawah nie...cer tengok~



Heee..menarik jugak cerita nie..apa yg terjadi seterusnya? Bersambung daaa...jumpa lagi minggu depan...assalamualaikum...:)













p/s : Belia benci dadah....

4 comments:

Eza Zularyeza said...

best ke citer die?nk bukak tkut 1gb brodband ni abis lak.tv xde kt hostel..takpe cuti t tgk puas2

suha said...

hamboi meneman si jantung hati ek (^_^)

logorithm said...

Sempat nonton 2 episod jer so far. Best gak...

M Fizan said...

@Eza Zularyezahehe..ok2..nti cuti tgk puas2 smpai trmuntah bila tgk muka botak..:P

@suha haha..metafora tu cik suha =P

@logorithm wajib tonton sume episode..mmg gempak :D

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif