Saturday, May 28, 2011

Maharaja Lawak Minggu 9

Wahaaa..awal aku update entri pasal Maharaja Lawak minggu nie..huhu..tak rasa ngantuk lar..salam sejahtera yer..aku tahu korang dah tengok kat youtube awal2 lagi kan..tapi aku still nak kongsi pendapat aku tentang persembahan diorang minggu nie..jom kita tengok siapa yg bagus dan siapa yg kurang bagus..

R2 dengan Sathiya..aku memang terkena lar dengan diorang..jeng jeng jeng betul..
haha...aku enjoy macam Ahmad Idham jugak..3 bintang..


Balas dan Bell Ngasri mengecewakan..tak macam persembahan minggu ke-9..
aku tak tau bila nak gelak..huhu..1 bintang..
memang patut tersingkir..maaf..aku kecewa jua..


Kombinasi Sepah dan AR Badul memang mantap..lawak Melayu yg penuh bermesej..
graf lawak naik turun..kira cincai lar..aku bagi 4 bintang...:)


Nabil dan Sharifah Shahira memang serasi..menghiburkan..
Nabil yg sebenar sudah kembali..3 bintang..hehe..


Kenchana Devi telah melengkapkan Jozan dalam persembahan berkualiti minggu nie..
aku terhibur..aku harap korang pun terhibur..aku bagi 4 bintang...


Persembahan terbaik minggu nie daripada Jambu dan Acong Sweetchild..
Lawak internasional..memang betul2 kaum sungai Amazon lar..haha..
Aku tak ketawa, tapi kelakar diorang nie..5 bintang..



Seperti yg aku jangka, Balas tidak dapat terselamat lagi kali nie..berakhir lar kisah hantu mak cik karipap yg menghantui gelanggang Maharaja Lawak..haha.. apa2 pun, mereka telah mencuba yg terbaik..tahniah kepada otai2 dan senior2 lawak tanah air yg berusaha membantu peserta menghiburkan penonton..terbaik dari ladang~ sekian dulu minggu nie..moga bertemu lagi minggu hadapan..majulah pelawak untuk Malaysia kita yg tercinta...:)














p/s : Ngantuk suda....


6 comments:

Zulfikar Hazri said...

hahahahahaha.. jelelidin hisin... hahahah... aku ulang sampai 5 kali tengok.. punya best jambu.. haha

M Fizan said...

@Zulfikar Hazri haha..diorang pny lawak nie omputeh pn bleh gelak..salute..

suha said...

haha suke gile jambu dlm episod neh..gelak tak hengat dunia bile nengok (^_^)

M Fizan said...

@suha haha..lawak jambu internasional..tp lawak melayu sepah pn first class..lalala :D

suha said...

tau xpe..macam tertekan lak ngah dorang neh,kalo sume best,sape je yg kite nk trget?

haha bajet pening pk ngalahkan mslh negara..OMG (^_^)

M Fizan said...

@suhahaha..bkn smua best pn..jozan, sepah, jambu jer..lalala

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif