Wednesday, May 18, 2011

Juvana Episode 4

Assalamualaikum...adoi lar..lepas satu, satu pulak masalah datang..semalam blog nie tersangkut dengan link yg ada malware..semua gara-gara energy saving mode..hari nie ada masalah lain pulak..tak nampak follower gadgets..kat blog sendiri tak ada, kat blog orang lain pun tak nampak..aduhai, apalah malang nasibku..korang nampak tak follower gadget aku? adess~ dengar kata ramai yg ada masalah sama..kenapa nenek blogger.com buat masalah???

Sepanjang hari nie tak sempat nak update entri..pagi tadi pegi Hospital Sultanah Bahiyah..lapor diri untuk Program Pendedahan Kerjaya Doktor untuk Program Ijazah Luar Negara..nanti 23-25 haribulan aku kena ulang-alik ke sana..parah, parah..haha..

Jom lar tengok episode 4 Juvana..kepada yg terlepas dan belum tengok, cerita nie mmg best..episode lepas2 ada kat blog archive..siapa nak tengok balik, sila scroll cari yer..hehe..layannnn~

Minggu nie banyak cerita imbas kembali pasal Ain @ Komeng..agak boring..aku tak tahu apa kaitan cerita nie nanti..tapi agak panjang dan meleret..mungkin cuma nak panjangkan cerita..tak ada pun tak apa rasanya.....


Masih bersambung kisah pasal Komeng..macam mana dia dimasukkan ke sekolah juvana nie...cer tengok~ cer tengok~


Komeng dimasukkan ke hospital lepas kena pukul dengan Toni..Daim pulak kena pukul LAGI dengan Botak...pengetua dengan berat hatinya mengumumkan Botak menang pilihan raya house captain yg baru..dan.....Daim nak bunuh diri???


again, credit to : Azfar89


okey..itu saja untuk minggu nie punya episode..korang boleh layan sendiri cerita nie..nanti spoil pulak kalau aku cerita panjang2..hehe..aku masih tak ada mood lagi nie..aku suka follow orang..tapi bila tak nampak follower widget, rasa down sangat2..chill oke..salam berblog..keep blogging..:)












p/s : Aku benci pembuli....

2 comments:

apik pehe said...

bizi sementara jer tu..hehe

M Fizan said...

hehe..dah boleh tngok dh.. :)

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif