Tuesday, May 10, 2011

Juvana Episode 3

Assalamualaikum dan salam 1Blogger..kepada sesiapa yg terlepas Juvana semalam, sini korang boleh tengok..payah sangat pegi makngah youtube dan bukak satu2..aku bagi korang tiga part kat sini..sampai habis..lain kali kalau terlepas, korang boleh jenguk sini lagi..best cerita nie..episode 2 pun ada..korang boleh cari kat archive.. kalau yg dah tengok pun tapi belum puas, tengok lar lagi..hehe..sila2..moh kita tengok sama2..cerita feberet aku nie..

Okey..lets story2 with me..sambungan daripada episod lalu..lepas Daim kena pukul, Botak and the gang kena kaunseling dengan Cikgu Zakiah..Cikgu Zakiah cadangkan untuk adakan pemilihan house captain yg baru...layan cepat..layannnn~


Botak menggedik nak kenduri Cikgu Zakiah dengan kawan2 dia..sampai cuak cikgu tu..diorang main bola..team Botak yang angkuh kalah dengan team Cikgu Zakiah..tapi lepas tu Apek dan Daim kena pukul..Apek calonkan Daim untuk jadi house captain yg baru......


Apek tolong Daim berkempen..masa kena bagi ucapan, Botak bangga dan angkuh dengan keganasan dia..Daim pulak baca surat dari seorang pelajar di situ yg tak tahan dengan kejahatan Botak...nak tahu lanjut? tengok lar...^_^



Credit to : Azfar89


Tak sabar tunggu episode 4 lak...cerita nie memang terbaik lar..tabik spring kepada pengarah, penulis skrip dan krew yg terlibat...:)












p/s : Tak suka budak jahat...



8 comments:

BHAIHAQI COOL said...

Wahh , Best Cite ni , kn Best kalo ada gaduh pakai Parang .. hahhaha..

aleen aiden said...

yess..alin adalah golongan yg terlepas tu.hu3

Fauzie Jasmani said...

Citer Juvanna best..

Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

M Fizan said...

@BHAIHAQI COOLhaha, jgn lar smpai pakai parang..bdk2 nk tengok cite nie..:D

@aleen aidenmmg elok sgt lar tu aleen..kalau trlepas lg, singgah blog sy yg x seberapa nie :)

@Fauzie Jasmanimmg best..hehe..salam kenal jgk..sila lar follow..:)

apik pehe said...

hehe..luar jer jahat..tapi hati baik..

M Fizan said...

btul tu apik..muka legend, hati cute..haha

Cik Tie Berbicare said...

Botak menakutkan ==' HAHA
konfem Daim jd house captain !yes yes :P

M Fizan said...

@Cik Tie Berbicarehaha..botak mmg sesuai jd gangster =.=

yes, i loike~ Daim pasti akan menurut skrip drama Melayu dan jadi house captain! hehe

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif