Monday, May 30, 2011

Kau Bintangku

Assalamualaikum.. hari nie tak sempat nak update entri.. sibuk gila.. ada dah entri.. tapi still dalam pembinaan.. hehe.. nie sesaja buat entri ringkas + pendek sebab tetiba rasa mood jiwang.. kui kui kui..

Rindu lar kat orang tu.. orang tu lar.. korang kenal ke? Huhu.. orang tersebut balik kampung.. malam semalam dan malam nie aku boring + kesunyian lar.. buat ayat sedih pulak.. haha.. ini entri peribadi suka suki.. jangan gelakkan aku.. sob2.. v_v



Kenapa pulak aku letak gambar bintang nie? Yela.... dia kan bintang yg paling terang dalam hidup aku.. kini dia berada jauh di Besut, Terengganu.. tapi kitorang still tengok bulan dan bintang yg sama kan? :)

"Awak.. awak bintang saya tau tak? Betul! Awak lar bintang yg paling terang.. saya pulak bintang yg paling dekat dengan awak.."

Haha.. tetiba romantik sangat lar ber"saya-awak".. kuang kuang kuang.. okey, ayat sadis tu... korang jangan muntah hijau yer walaupun geli sesangat.. haha.. rileks suda.. kalau "awak" dapat baca nie, senyum lar sorang2 yer.. hehe..













p/s : Rindu awak...

9 comments:

lilypelangi said...

jiwang jiwang jiwang ! :D

M Fizan said...

@lilypelangi haha..nakal lar lily usik sy =P

suha said...

eh die org besut ek?akak pon besut gak hikhik

bungaitucantik said...

jiwangnyer~~nmpk da..dye mmg bintg awk~ ^_^


meh bce entry neh~sgah2 la yer =.=
jom terjah!

M Fizan said...

@suha hikhik..kg dy kt besut..ahaaa..leh lar jmp akak suha biler blik kg dy..ehehe

@bungaitucantik huhu..jiwang? pujian kn? thanks2..hehe ^_^

[sutera kasih] said...

alalalala..sweet gilerrr..i like!!

NUR AIN AZMAN said...

jiwang nyerrrrrr
hehe. xper, dlm at ade taman :)

suha said...

haha nnti nak skodeng la nnti..nk cari yg mne satu makcik bintang 2 (^_^)

M Fizan said...

@[sutera kasih] hehe..thanks sutera kasih :)

@NUR AIN AZMAN ahaha..romantik kn? =P ..a'ah..dlm hti ad tman bunga :)

@suha hehe..bkn mak cik bintang lar kak suha ..gadis bintang :D

Copyright © 2011, Segalanya Di Sini Adalah Hak Milik Muhammad Nazif